Vacature fysiotherapeut

Fysio Ospel is een moderne, gezellige dorpspraktijk met een open cultuur en heeft naast algemene fysiotherapie veel verschillende specialismen in huis.

We zijn volop in ontwikkeling, werken met de modernste apparatuur en er bestaat veel ruimte voor eigen inbreng waarbij een flexibele werkhouding gevraagd wordt.

Wegens zwangerschapsverlof van een collega en groei van de praktijk zijn we per maart 2023 op zoek naar een fysiotherapeut (full time). Dit zal in eerste instantie voor bepaalde tijd zijn van 6 maanden met daarna mogelijk een vaste aanstelling.

Onze voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeut die affiniteit heeft op het gebied van manuele therapie en/of geriatrische fysiotherapie Het hebben van een specialisatie is geen vereiste maar we verwachten wel dat je hiervoor open staat of reeds bent gestart. De praktijk ondersteunt je actief en heeft een ruime vergoeding voor scholing.

Belangrijk is dat je binnen ons team past, zelfstandig kan werken, ondernemend bent en bereid bent om ook in de avonduren te werken.

Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden naar patiënten, collega’s en verwijzers toe.

Wil jij ons leuke team van specialisten komen versterken? Of ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Stuur je cv en motivatie naar g.vrenken@fysio-ospel.nl

Contactpersoon: Gijs Vrenken