Skip to content

Maak kennis met ons team

Doordat onze fysiotherapeuten hebben doorgeleerd tot op Master niveau, zijn wij in staat om zorg van hoge kwaliteit te leveren voor jong en oud. Als dorpspraktijk vinden wij het erg belangrijk dat u zich bij ons 100% thuis voelt. 

Gijs Vrenken

Big-nummer: 19064519704

Specialisatie:

  • Algemeen fysiotherapeut
  • COVID-19 revalidatie
  • Hart, vaat en longrevalidatie
  • Claudicatio Intermittens (PAV)
  • Medical taping
 

Bijzondere kennis van:

  • Revalidatie van sporters met knie en schouderklachten.
  • Behandeling van klachten aan de wervelkolom
  • Medical Taping
  • Revalidatie na een CVA (beroerte)
 

Over mij:

In 2005 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd. Na ruim 2 jaar in Duitsland te hebben gewerkt ben ik in 2007 begonnen bij de fysiotherapiepraktijk van de familie Derks in Ospel. In 2007 ben ik tevens begonnen met de Master Manuele therapie in Utrecht welke ik in 2010 heb afgerond. In januari 2015 heb ik de praktijk overgenomen en sindsdien gaat onze praktijk door het leven als Fysio Ospel.

Ik vind het leuk om iets te kunnen opbouwen en mezelf, de praktijk en collegae continue te blijven ontwikkelen. We streven dan ook naar een praktijk die enkel de hoogste kwaliteit van zorg levert. Dit doen we door te investeren in moderne apparatuur en het continue blijven scholen van ons team tot op Masterniveau. We hebben korte lijnen met artsen en specialisten waardoor we snel kunnen overleggen indien nodig. Daarbij vind ik het belangrijk dat we op een laagdrempelige manier beschikbaar zijn voor de mensen en korte lijnen hanteren met artsen en specialisten.

Als Manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van het bewegingsapparaat en de wervelkolom in het bijzonder. Doormiddel van mobilisatietechnieken kunnen gewrichten eerst manueel behandeld worden alvorens men start met trainen in de oefenzaal. Door deze combinatie van behandelingen ontstaat er een snelle en effectieve manier om klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen. Naast de manuele therapie ben ik ook veel bezig met de behandeling van sporters. Samen met Aron begeleid ik de spelers van voetbalclub RKSVO. Als aanvulling op het onderzoek en/of behandeling van spier- peesblessures maak ik als echografist gebruik van echografie en shockwave.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag in beweging en het liefste in de buitenlucht. Ik probeer dan ook minimaal 3x per week te wielrennen of mountainbiken en af en toe een mooie wandeling te maken in de natuur.

Book a Service