Skip to content

Aanvullend verzekerd?

Sinds 1 januari 2006 kunt u zonder verwijzing van de arts naar de fysiotherapeut. Per 1 januari 2004 is fysiotherapie (en zijn specialisaties) voor het grootste deel uit de basisverzekering gehaald. Dat betekent dat u in de meeste gevallen aangewezen bent op uw aanvullende verzekering.

De zorgverzekeraars hebben verschillende polissen voor de aanvullende verzekeringen uitgegeven. Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie (en welke specialisaties) is opgenomen in uw polis. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten en kunnen de nota’s meestal direct indienen. Is dit niet het geval dan krijgt u een nota, die u zelf bij uw verzekeringsmaatschappij in kunt dienen. De uiteindelijke vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Heeft U vragen over uw vergoeding voor fysiotherapie? Vraag gerust, wij helpen U graag.

Alle kinderen hebben altijd 18 behandelingen uit het basispakket.

Wij hebben met álle zorgverzekeraars een contract afgesloten

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft met dekking voor fysiotherapie dan krijgt u de behandelingen vergoed. De zorgverzekeraars hebben verschillende polissen voor de aanvullende verzekeringen uitgegeven. Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie (en welke specialisaties) is opgenomen in uw polis. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten en kunnen de nota’s meestal direct indienen. Is dit niet het geval dan krijgt u een nota, die u zelf bij uw verzekeringsmaatschappij in kunt dienen. De uiteindelijke vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of als uw behandelingen welke uw pakket dekt gebruikt zijn, dan gelden onderstaande tarieven. Zorgverzekeraars vergoeden alleen wanneer een behandeling heeft plaatsgevonden. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, moeten we bij u persoonlijk in rekening brengen tegen het tarief van de geplande behandeling.

Prestatiecode
Tarieven 2023 in euro’s
Zitting fysiotherapie
41,50
Zitting manuele therapie
52,50
Zitting kinderfysiotherapie
52,50
Zitting oedeemtherapie
52,50
Zitting geriatriefysiotherapie
52,50
Zitting complexe zorg (lange zitting)
65,00
 
 
Intake en onderzoek na screening
57,50
Intake en onderzoek na verwijzing
57,50
 
 
Toeslag voor behandeling aan huis
15,00
  
ohraport (1)
czport (1)
vgzport (1)
dlport (1)
menzisport (1)
univeport (1)
interpolis (1)
fbto (1)
zilverenkruis (1)

Book a Service