Meet the team: Valerie

Onze kinderfysiotherapeute Valerie van de Geijn werkt sinds februari 2022 als ZZPer voor Fysio Ospel. Ik ben in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeute en in 2012 als master kinderfysiotherapeute.

Het liefst help ik kinderen met motorische dan wel orthopedische en neurologische hulpvragen. Ik vind het fijn ze het gevoel te geven dat ze lekker huppelend (of chillend), en vooral gezond door het verdere leven kunnen. Ik ben altijd op zoek naar uitdagende oplossingen voor alledaagse problemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief buiten bezig, het liefst op of in het water met supyoga, show waterskien, wandelen en gezond eten. Om zelf gezond te blijven doe ik ook yoga en krachttraining.

Naast het werk als kinderfysiotherapeut heb ik me verder verdiept als orthomoleculair therapeut. Het doel is om een optimale concentratie voedingsstoffen in iemands lichaam te realiseren. Dit middels voedings- en leefstijladviezen en eventueel middels aanvulling van supplementen.