Meet the team: Romy!

Mijn naam is Romy Zwartjens – Donkers. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan hogeschool Zuyd in Heerlen. En meteen daarna heb ik de opleiding tot oedeemtherapeute in Duistland gevolgd. Ik werk sinds februari 2016 bij Fysio Ospel en heb in 2021 mijn master tot oncologie fysiotherapeut afgerond.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag actief bezig, ik wandel graag en handbal al van kleins af aan! Verder ben ik inmiddels de trotse mama van 2 hele knappe kindjes Senn(bijna 2) en Mex(3 maanden). Ik geniet momenteel dus nog even van mijn verlof!💗

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat de patiënt zich bij me op zijn gemak voelt. En we proberen dan ook een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen! Ik begeleid als algemeen fysiotherapeut natuurlijk mensen met allerlei klachten. Maar dankzij mijn specialisatie op het gebied van oncologie behandel ik ook mensen zowel voor, tijdens als na de behandeling van kanker. In welke fase diegene ook zit. We kunnen vaak meer ondersteuning bieden dan er verwacht wordt.