Meet the team: Lieke

Als je iemand in de omgeving van Meijel ziet wielrennen, mountainbiken, tennissen, rennen, wandelen of padellen, dan is het een grote kans dat dit onze Lieke is!

Ik ben namelijk in mijn vrije tijd graag sportief bezig met verschillende sporten. Daarnaast ontdek ik graag verschillende steden op vakantie of onderneem ik dingen met mijn vrienden en familie.

Ik ben 29 jaar en werk sinds 2017 bij Fysio Ospel. Tijdens mijn werk bij Fysio Ospel houd ik me vooral bezig met de ouderen populatie, die ik zowel in de praktijk als aan huis behandel. Tevens kan ik bij spierpeesproblematiek gebruik maken van mijn kennis op echografie gebied. Verder heb ik de behandelmogelijkheden om met shockwave en EPTE te werken.

Wat ik vooral belangrijk vind aan mijn werk als fysiotherapeut, is het samen overleggen met de patiënt aan zijn/haar klachten of beperkingen.