Benieuwd naar je biologische leeftijd?

Altijd al willen weten hoe oud jouw spieren nu echt zijn? šŸ§

De biologische leeftijd van jouw spieren wordt berekend in de Egym App gebaseerd op jouw maximale kracht. Ervaar E-gym zelf en maak snel een afspraak voor een proeftraining bij Fysio Ospel.

Een jaar geleden hebben we onze oude apparatuur vervangen voor een Egym lijn. Naar ons idee is E-gym een stap in de toekomst, op een veilige manier toch zelfstandig kunnen trainen. Al onze vaste sporters zijn na een periode van ā€œeven wennenā€, enthousiast geraakt door deze nieuwe vorm van krachttraining. Veel van hen geven aan, het idee te hebben daadwerkelijk zwaarder te trainen.

Egym bestaat uit een circuit van 8 E-gymtoestellen, die met elkaar een uitstekende training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. EĆ©n van onze fysiotherapeuten stelt alle toestellen voor u in door middel van persoonlijke informatie, zoals uw lichaamslengte en gewicht. Deze gegevens worden automatisch bewaard op uw persoonlijke polsband. Met deze band logt u telkens in op de apparaten. Binnen 30 minuten heeft elke deelnemer een complete workout uitgevoerd. Na elke 6e training wordt er automatisch een nieuwe krachttest gevraagd. De toestellen passen dan automatisch het trainingsgewicht aan op basis van de krachttest. Hierdoor blijft u trainen op uw ideale trainingsgewicht. Iedereen die met Egym traint, traint dus snel, effectief en vooral met veel plezier. Daarnaast ik het ook mogelijk om gebruik te maken van onze cardio-apparatuur en gerichte oefeningen van een van onze fysiotherapeuten te krijgen om nog betere resultaten te boeken.

Bent u na het lezen van dit bericht ook zo enthousiast over E-gym zoals wij? Of zou je graag eens een keer willen proberen of E-gym iets voor jou kan zijn, neem gerust contact op met de praktijk!