Skip to content

Maak kennis met ons team

Doordat onze fysiotherapeuten hebben doorgeleerd tot op Master niveau, zijn wij in staat om zorg van hoge kwaliteit te leveren voor jong en oud. Als dorpspraktijk vinden wij het erg belangrijk dat u zich bij ons 100% thuis voelt. 

laura

Laura de Brouwer

Big-nummer: 59926871604

Specialisatie:

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Sportfysiotherapeut
  • COVID-19 revalidatie
  • Medical taping
  • Shockwave

Bijzondere kennis van:

  • Sportrevalidatie
 

Over mij:

Mijn naam is Laura, sinds 2021 werkzaam bij Fysio Ospel. Als fysiotherapeute werk ik met veel plezier en enthousiasme samen met de patiënt naar zijn of haar doel. Samenwerken en kwaliteit van leven staan bij mij centraal.

Tijdens mijn werkervaring heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden van mensen in de oefenzaal om het best mogelijke resultaat te behalen samen met de patiënt door voldoende uitdaging te verzorgen in de revalidatie. Als algemeen fysiotherapeut miste ik een verdiepende kennis op het gebied van sportrevalidatie waardoor ik in 2020 met veel enthousiasme gestart ben aan de opleiding tot sportfysiotherapeut. De revalidatiefase waarin je een sporter begeleidt naar zijn oude (wedstrijd)niveau is naar mijn mening de fase waarin ik als sportfysio een daadwerkelijk verschil kan bieden. Waarbij de kans op een recidief kan verkleinen. 

In mijn dagelijks leven ben ik graag bezig met sport, zo korfbal ik bij Ready’60 in Roermond, dit combineer ik graag met een potje squash, fitness of een wandeling. In de winter ben ik te vinden op de piste waar ik vooral een voorstander ben van lange afdalingen.

Als algemeen fysiotherapeut onderzoek en behandel ik patiënten met diverse lichamelijke klachten. Met mijn achtergrond als sportfysiotherapeute in opleiding help ik niet alleen sporters maar juist ook patiënten met een conditieverlies of een chronische aandoening zoals COPD en reuma.

Mijn motto: “Meer bewegen begint niet met vaker sporten, maar met minder zitten”

Book a Service