Skip to content

Maak kennis met ons team

Doordat onze fysiotherapeuten hebben doorgeleerd tot op Master niveau, zijn wij in staat om zorg van hoge kwaliteit te leveren voor jong en oud. Als dorpspraktijk vinden wij het erg belangrijk dat u zich bij ons 100% thuis voelt. 

Julius Herveille

Big-nummer: 69930206804

Specialisatie:

  • Algemene fysiotherapie
  • Medical taping

Over mij:

Mijn naam is Julius Herveille. In juli 2021 ben ik afgestuurd aan de Zuyd Hogeschool. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij Fysio Ospel.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ben vaak in de sportschool te vinden en ga ik graag een stuk hardlopen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar de volgende fysieke uitdaging.

Als algemeen fysiotherapeut help en begeleid ik mensen om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Tijdens mijn behandeling zet ik de patiënt centraal en ben ik zeer geïntereseerd naar het bewegend functioneren en de persoon achter de patiënt. Tot op heden behandel en begeleid ik verschillende soorten patiënten zoals:

revalidatie na knie- of heupprothese, revalidatie na operaties, algemene rug- nek en schouderklachten en klachten aan spieren en pezen. In de toekomst wil ik mij graag verder specialiseren.

Book a Service